verkocht

Merodestraat 24

Sint-Oedenrode

Omschrijving

Ben je op zoek naar een fraai uitgebouwde en goed onderhouden tussenwoning met berging en overdekt terras als deze, gelegen aan een rustige straat in de gewilde woonomgeving Eerschot van Sint-Oedenrode, dan is dit je kans. Deze woning is het bezichtigen meer dan waard!!

Het betreft een goed afgewerkte tussenwoning welke perfect is gelegen op korte afstand van diverse openbare voorzieningen zoals bijvoorbeeld dagwinkels, scholen, sport- en ontspanningsfaciliteiten e.d. Tevens bevindt zich het gezellige centrum van Sint-Oedenrode eveneens op korte afstand en is er een goede ontsluiting naar het snelwegennet (A50, A2).


Indeling
Kom binnen in de hal met garderobe en meterkast voorzien van vernieuwde groepenkast. Vanuit de hal zijn de volledig betegelde toiletruimte met inbouwreservoir en hangend closet, alsmede de trap naar de eerste verdieping en woonkamer bereikbaar.
Sfeervolle uitgebouwde living (tuingericht) voorzien van een tegelvloer doorgelegd vanuit de hal met vloerverwarming, stucwerk wanden en plafonds, met aan de voorzijde van de woning het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte. De woonkamer beschikt tevens over een ruime trapkast.
De riante open keuken (in hoek-wandopstelling) is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een moderne kunststof keukeninstallatie v.v. granieten werkblad met geĆÆntegreerde anderhalve spoelbak, inductie kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser en diverse kastruimte. Vanuit de keuken is middels openslaande tuindeuren de zonnige achtertuin te bereiken.


Eerste verdieping
De overloop met laminaatvloer geeft toegang aan 3 slaapkamers en een badkamer. De overloop en de trap zijn voorzien van vloerbedekking en de slaapkamers zijn deels uitgevoerd met een laminaat vloer alsmede een planken vloer en tevens voorzien van stucwanden en een afgetimmerd plafond. Slaapvertrek I is aan de voorzijde gesitueerd, slaapvertrek II en III zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. De volledig betegelde badkamer is van alle gemakken voorzien, uitgevoerd met vloerverwarming en treft men hier een bad, douche, vaste wastafel in meubel met tweetal menghevelkranen alsmede een 2e toilet aan en nog een ingebouwde radio/speaker. Tevens bevindt zich op deze verdieping nog een zeer praktische betegelde wasruimte met de aansluitingen t.b.v. de was/droogcombinatie.


Tweede verdieping
De tweede verdieping is middels een vaste trap bereikbaar. Op deze verdieping bevindt zich tevens de recent vernieuwde Nefit HR cv combi-ketel (bouwjaar 2020). De ruime zolderkamer kan perfect gebruikt worden als vierde slaapkamer door de verhoogde nok. Daarnaast beschikt deze verdieping over een airco/inverter om te koelen en te verwarmen.

Tuin
De voortuin is keurig aangelegd en voorzien van sierbestrating en beplanting. De achtertuin welke is gesitueerd op het zonnige zuidwesten beschikt over twee terrassen v.v. sierbestrating waarvan het achterste terras is uitgevoerd met een grote overkapping en glazen schuifwanden, kunstgras en enkele beplanting. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich zowel een berging als een overkapping, beiden voorzien van elektra welke ideaal zijn voor het stallen van de nodige zaken en fietsen alsmede de vuilcontainers en dergelijke.

Bijzonderheden
* Keurig onderhouden uitgebouwde woning met 4 slaapkamers.
* Gebruiksoppervlakte wonen van ruim 120m2.
* Riante living annex keuken op begane grond van 60m2.
* Gelegen in de gewilde woonomgeving "Eerschot".
* Eerste verdieping v.v. drietal slaapkamers, ruime badkamer en wasruimte.
* Tweede verdieping biedt middels verhoogde nok een ruime 4e slaapkamer met airco!
* Fraaie ligging in rustige straat met vrij uitzicht aan voorzijde op tegenover gelegen straat
en groenvoorziening.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiƫle consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.