verkocht

Pisanostraat 402

Eindhoven

Omschrijving

Op zoek naar een goed onderhouden en centraal gelegen driekamer appartement, dan is dit wellicht uw kans! Gelegen aan de Pisanostraat nabij Winkel Centrum Woensel, Catharina Ziekenhuis, TU/e, Stadscentrum Eindhoven en goede ontsluiting naar het snelwegennet rondom Eindhoven.
Indeling
BEGANE GROND
De centrale entree is keurig netjes. Hier bevinden zich de brievenbussen, het trappenhuis naar de verdiepingen en de ruime berging.

INDELING APPARTEMENT
U betreedt de woning in de ruime hal. De vloer is voorzien van een fraaie laminaatvloer die doorloopt in de woonkamer en slaapkamers. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de toiletruimte, de keuken en 2 slaapkamers.

WOONKAMER
De woonkamer met deels gestucte wanden is ruim en voorzien van veel lichtinval middels de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. De voorzijde van de woonkamer leent zich uitstekend voor het opstellen van de zithoek. Aan de achterzijde is er meer dan genoeg ruimte voor het plaatsen van een ruime eettafel. Vanuit de eethoek heeft u toegang tot het balkon waarvan u fijn wegkijkt over de groene omgeving.

TOILETRUIMTE
Geheel betegelde toiletruimte, voorzien van staand toilet.

KEUKEN
Separate keuken met linoleum vloertegels is voorzien van een keukenblok met enkele onder- en bovenkasten, kunststof werkblad, rvs spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een keukengeiser (het betreft een huurgeiser, € 25,-- p/mnd). De keuken is voorzien van een deur naar het tweede balkon aan de voorzijde, alsmede toegang tot de badkamer.

BADKAMER
De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel in meubel en aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur.

SLAAPKAMERS
Er zijn 2 grote slaapkamers aanwezig aan de achterzijde van het appartement.Balkon
Object heeft de beschikking over een tweetal balkons, één aan de zijde van de Veldmaarschalk Montgomerylaan op het oosten en bereikbaar via de woonkamer alsmede een balkon bereikbaar via de keuken welke op het westen is gelegen en op de Pisanostraat kijkt. In beide gevallen heeft men een vrij uitzicht op onder meer een fraaie groenvoorziening.

Bijzonderheden
ALGEMEEN
- Nagenoeg is het gehele object voorzien van kunststof kozijnen en deuren met isolerende beglazing;
- Het appartementencomplex biedt voldoende parkeergelegenheid en aan beide zijden vrij uitzicht met aan de achterzijde uitzicht over fraai aangelegd groen;
- Complex is recent geschilderd aan de buitenzijde;
- Met een eigen tuin van de VVE;
- VVE kosten bedragen € 202,20 per maand waarvan € 60,-- aan voorschot stookkosten.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.
Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. De vraagprijs dient te worden gezien als een bieden vanaf prijs.